Laddar evenemang

« Alla evenemang

Paryoga resa till Rhodos

maj 12 - maj 19

Våra paryoga resor har blivit något som ligger mig varmt om hjärtat. Mest pga att jag verkligen på plats fått se hur snabbt vi kommer tillbaka till varandra om livet har skapat en mindre eller större distans mellan oss som par. Kursdagarna börjar med att jag och min partner Martin yogar på morgonen tillsammans med er och gör övningar som ni sedan kan ta med er hem och fortsätta att göra hemma. Sköna enkla övningar tillsammans med vanliga fysövningar som alla kan klara av. Vi har 1 1/5 timmes workshop på eftermiddagarna där vi tillsammans med gruppen lyssnar på Camillas och hennes man Erics kloka tankar om att kommunicera våra tankar, känslor och behov till vår partner. Och sedan får ni göra övningar med din partner där Camilla och Eric finns och guidar om det blir stopp någonstans. Känner ni att ni vill fördjupa samtalen kan ni också välja att få privata konsultationer.

Ni hittar mer information om denna kurs på Camillas hemsida men låt mig först säga så här. Martin och jag gjorde den här kursen i sin helhet när vi bara varit tillsammans i 5 månader. Vi fann verktyg som var helt fantastiska att ta användning av när vi hamnar i diskussioner mellan oss. Som Martin sa ” Jag fick på något sätt en lista över Malins önskemål och tankar som blev en skatt karta ovärderlig att ha för att vara den bästa man jag kan vara för henne. Och tvärtom. ” Så denna kurs är verkligen inte bara för de som kommit ifrån varandra något. Denna kurs är för alla par som vill investera i sin relation och göra det möjligt att vara naven i er familj. Tryggheten ni och familjen behöver. Oavsett om ni är i början av er relation eller varit tillsammans länge.

Vi har två resor per år för par. Den ena är lite billigare pga tillgängligheten till Rhodos med flyg och  närhet till Rhodos stad. Den andra till Kefalonia i september är lite lyxigare. Kursen är den samma.

IMG_4899

Plats

Rhodos
+ Google Map