Renare produkter

I reklamsamarbete med Better you Sverige.

Jag berättade för mina barn att jag f r o m nu kommer fokusera på att få i mig så lite onaturliga ämnen i min kropp och på min kropp som möjligt. För jag tror att det är en av anledningarna att vår kropp inte alltid orkar kämpa när den verkligen behöver. För lever och njurar har kämpat med så mycket artificiella, syntetiska och annat skit så länge så när de verkligen behöver vara starka orkar dom inte. Jag sa att om de slänger alla vitaminer som innehåller saker som inte kroppen känner igen så bjuder jag dom på produkter som är så rena det bara går OM de nu behöver extra tillskott. Barnen blev super glada och tog emot gåvan.

IMG_3265.jpeg

Igår kom allt i en låda och jag satte mig i den lilla hybrid bilen och körde runt till barnen och levererade kosttillskotten. Eftersom jag har fyra barn blev det en hel del och som tack fick även jag en liten gåva som sedan stod utanför dörren med en liten lapp. Så för säkerhetsskäl säger jag att det är reklam MEN det var JAG som ringde Better you Sverige av just den anledningen jag beskriver ovan. Dom ringde inte mig. Att jag sedan fick en gåva av dom och jag vill berätta om det och det är också sant.

IMG_3284.jpeg

2021 ska bli året då jag försöker så gott det bara går i den mån det är möjligt att värna om min kropp och om vår natur. Det är svårt. Inte för att jag tvekar eller inte orkar utan för att jag behöver tänka mig för HELA tiden. I det samhälle vi har skapat finns det artificiella och syntetiska ÖVER ALLT. Men jag har lovat mina barn att jag ska ta mitt ansvar så gott det bara går och där det inte går lovar jag att kompensera.

Så nu känner jag mig lugn. Min kropp får de vitaminer jag brukar behöva men utan en massa konstigheter. Och mina barn likaså. Jag kan t o m välja att ta bort kapseln och bara hälla produkten i vatten eller smoothie. Precis som det ska vara. Men NU ska jag äta en ekologisk fruktsallad som eftermiddags fika. För naturen är trots allt det bästa.

Kram!

Föregående
Föregående

En YogiS anteckningar

Nästa
Nästa

En stund för själen