Jag och linn

Ja vi har fått ett nytt hem. Vi har flyttat ihop i en söt liten trea som passar oss alldeles perfekt. I vårt hem är spår av mitt liv och mina äventyr. Små saker och detaljer som tar mig till minnena från mitt liv. Jag hedrar det som varit för utan det hade jag inte blivit den jag är idag.

FullSizeRender.jpeg

Ovan ser du saker från Mallorca, Marocko, England och Frankrike tex. Och finaste Frida Kalho som finns lite överallt i lägenheten.

IMG_3187.jpeg

Min Madonna har rest genom Europa med mig. Tavlan har Emilia gjort när hon bodde hos mig på Mallorca och målade av balkongen på huset mitt emot, som senare också blev mitt hem, mitt sista för den gången på ön. Kristallkulan är från tiden då Vattumannen bokhandel fanns på Drottninggatan i Sthlm. Tror den är minst 25 år nu.

IMG_3188.jpeg

Hatten är från Costa Rica och användes av våra surflärare när de stod i vattnet för att hjälp oss upp på brädan igen. Tavlan är en tolkning av pappas visa som han skrev till mig. En av mig och Teddybjörnen Fredriksson gjord av Lisa Vagnelind som finns på Jontefonden till försäljning. Älskar verkligen den!


”När VAGNELIND fick förfrågan att måla en tolkning av Lasses fina sång så fick hon en tydlig bild framför sig där hon ville använda sig av sitt tema och ha med både Lasse men också dottern Malin. Konstnären skissade Lasse som liten pojke som håller i nallen men med ett flickansikte, som är Malin. Vagnelind älskar kontraster och jobbar mycket med känslor i sina målningar. Hon ville måla en oljemålning som berör och hon kom ihåg Lasses fina story från ”Så mycket bättre” om nallen Fredriksson som han gav till lilla Malin, det tyckte hon var fint så det byggde hon hela ideén på. Nallen fick likna ursprunget med sin lite urtvättade gråa finish och symboliserar trygghet, värme och närhet. Sedan ville hon ha med Jontefondens kärnvärden och det blev en orange ballong för hopp och glädje. Den stickade orangea halsduken står för värme och omtanke. Ärret på magen är en viktig igenkänning för alla transplanterade barn.”

FullSizeRender.jpeg

Vi har just nu skyddad adress pga av allt som hänt de senaste månaderna så jag vill och kan inte berätta vart vi bor och hoppas att ni respekterar det. Men jag lovar att vi trivs och mår bra.
Nu ska jag och Linn dricka lite te.
Hoppas ni alla mår bra.

Kramar från oss.

Föregående
Föregående

En stund för själen

Nästa
Nästa

örternas kärlek