Att Leva i ljuset

I min bok Frihet berättar jag att mycket av de verktyg jag har idag har jag fått ifrån funderare före mig. Människor som har visat sin väg att komma över sina inre begränsningar och öppna upp mot inre frihet. Jag har sparat alla mina böcker om den inre resan och igår fick jag igenom några av dom. Då hittade jag en av mina favorit författare vars böcker jag läste om och om igen. Hon hette Shakti Gawain och var en Amerikansk författare. Väldigt populär under New Age tiden på 80 talet. Men de böcker jag älskade kom på 90 talet och alla har jag fortfarande kvar. Här nedan ser du några av alla de böcker har kvar.

FED04457-78D6-4148-8ADE-4C21C6E65C97.jpeg

Boken ” Living in the light ( Att leva i ljuset var den svenska titeln) blev en av mina favoriter. Men öven hennes första bok kreativ visualisering blev en bok jag ofta återvände till. Det är det bästa jag vet, att gå tillbaka, och det är därför jag inte kan slänga dessa böckerna. Är jag fast någonstans kan jag alltid kolla upp hur tex Shakti gjorde. Så som jag vill att man ska känna även med min bok Frihet och Mia yoga böcker.

IMG_2338.jpeg

Just nu sitter jag med hennes bok ” Uppvaknande” i handen och läser på baksidan så viktiga ord och som på något sätt också förklarar varför jag blev som jag blev. Jag såg och ser upp till henne fortfarande väldigt mycket. Shakti Gawain dog 11-11-2018 bara 70 år gammal efter ett problem som uppstod efter en höft operation. Men jag kommer alltid bära hennes ord och böcker nära mitt hjärta. Hon var den fyr vars ljus jag alltid försökt följa. En stor förebild för mig.

IMG_2337.jpeg

Lämnar här dagens råd från ” Uppvaknande”. Jag ska själv göra dom nu.
Tack Shakti Gawain för att du tog min hand och varsamt ledde mig in på den väg som innebär att leva i ljuset.
Namaste, Malin

Föregående
Föregående

Narnia i järvsö

Nästa
Nästa

Stilla andnings meditation